menu
upload uw Oranjefoto's van vroeger én NUupload uw Oranjefoto’s
van vroeger én NU !
De Koning WIILEM IV -rit 2021:

Op dinsdag 27 april gaat de eerste 'Koning Willem IV auto (fiets)tocht van start met een lengte van 35 km.
Om aan dit gezellige familie uitje mee te doen, dient u zich aan te melden via de blauwe button op deze site, waarna u een bevestigingsmail ontvangt met meerdere in-outs.
Deze gratis tocht gaat tussen 09.30 en 11.00 uur van start bij het oude Raadhuis aan het Dr. Langeveldplein.
Het opdrachten-routeboekje wordt alleen op 27 april tesamen met een goodie-bag aan u overhandigd, uiteraard volgens de geldende Covid voorwaarden.
U kunt de route, onder eigen verantwoording, van 27 april tm. 4 mei rijden en onder de 'goede beantwoorders' worden meerdere prijzen beschikbaar gesteld. Het inleveren van de antwoorden gaat online (www.autopuzzeltocht.nl), maar u kunt ze ook inleveren bij MenStore Verschoor aan de Kerkbuurt 93 Sliedrecht, beiden tm. 5 mei.
Let op: Alleen op 27 april is er een fiets-bezemwagen beschikbaar.

Belangrijk: Als u in het onderstaande veld ,met opmerkingen, invult met hoeveel personen en met welk vervoermiddel u deelneemt, zal dit ons veel helpen met de indeling van de puzzel en opdrachten rit.
Update 22-04-21: U kunt zich nog steeds inschrijven, echter ontvangt u de route digitaal (zelf uitprinten) zodat u op een ander moment deze route kunt "beleven" .

Zou u hieronder alle gegevens in willen vullen?


Hartelijk dank, we hebben uw gegevens goed ontvangen.
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
gegevens verzenden

©2016-2022 Elementary Design