menu
upload uw Oranjefoto's van vroeger én NUupload uw Oranjefoto’s
van vroeger én NU !
Koning Willem IV activiteiten

De OranjeVereniging Sliedrecht is samen met verschillende organisaties en sportverenigingen en de stichting SOJS erin geslaagd om er toch een echte Koningsdag van te maken.
We openen om 08.30 de digitale Aubade, met een toespraak van de nieuwe Burgermeester en de voorzitter van de Oranjevereniging , met medewerking van het aubade-koor en muziekvereniging Crescendo.
Tussen 09.00 en 11.00 uur start de 'Koning Willem IV auto(fiets) puzzeltocht' bij het oude raadhuis, deelname is gratis, maar wel inschrijven op deze site.
Van 10.00 en 12.00 organiseert SOVJ voor kinderen vanaf groep 3, de Koning Willem IV spelen op het IJsbaanterrein, ook aub inschrijven via de site.
Om de kleuters niet te vergeten is er een tekenwedstrijd georganiseerd. Je kan een foto van deze tekening -via de tekenwedstrijdbutton- uploaden, de mooiste/origineelste tekening krijgt een prijs.
Wij rekenen op een enthousiaste Sliedrechtse bevolking, veel vlaggen in de straten én droog weer.

Selecteer de onderstaande buttons en vul ze volledig in.

UPDATE : de Koning Willem IV puzzeltocht door de Alblasserwaard is volgeboekt, en kort daarna de Koning Willem IV spelen ook, voor de tekenwedstrijd kunt U nog volop meedoen, bestuur OranjeVerenigingSliedrecht.
Koning Willem IV Spelen op de IJsbaan


Koning Willem IV auto (fiets) tocht


Koning Willem IV tekenwedstrijd


Kranslegging 4-5 mei 2021 , Sliedrecht

©2016-2021 Elementary Design